Een domain pointer aanmaken bij Versio

Gewijzigd op Wo, 27 Mrt om 12:02 PM

Als je een domeinnaam hebt bij Versio kun je een domain pointer aanmaken. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

DirectAdmin

1. Log in op DirectAdmin;
  2. Ga in het controle paneel naar Advanced Tools;
  3. Klik op Domain Pointers.

Domain Pointers

Domein pointers maken het mogelijk om andere domeinnamen naar je hoofdwebsite door te sturen. Zorg ervoor dat je de records van deze domeinen in dezelfde name servers verandert zoals van jouw hoofdwebsite.

Voorbeeld

Laten we zeggen dat wij de domein naam hite-selper.com bezitten. In het bovenstaande voorbeeld maken we een pointer die er voor zorgt dat elke bezoeker van hite-selper.com wordt doorgestuurd naar site-helper.com. Klik op Add wanneer je klaar bent met het invoeren.

NB: Het kan tot 72 uur duren voor de pointer actief is.