DNS Management bij Versio inschakelen

Gewijzigd op Wed, 27 Mar 2024 om 10:38 AM

Als je een domeinnaam hebt bij Versio kun je jouw DNS beheren. Dit gaat in DirectAdmin via de optie DNS Management. Standaard staat deze optie voor webhosting accounts uitgeschakeld. Voor reseller hosting accounts is dit wel standaard ingeschakeld. Hieronder leggen we uit hoe je DNS management aan kunt zetten in DirectAdmin.

Stappenplan

Om DNS Management aan te zetten volg je deze stappen.

1. Log in op het Mijn Versio;
  2. Ga naar Mijn Producten;
  3. Kies voor Webhosting en dan Overzicht;
  4. Klik op het vergrootglas bij het pakket;
  5. Zet DNS beheer op Aan.

NB: Let op dat je dit niet doet via het beheer van de domeinnaam maar onder het hostingpakket zoals hierboven.