SSL activeren op een Magento webshop bij Versio

Gewijzigd op Di, 25 Jun om 10:53 AM

Als je een webshop hebt is een SSL certificaat erg belangrijk. In dit artikel leggen we je uit hoe je jouw SSL certificaat kan activeren op een Magento webshop.

Stappenplan

Stap 1: Log in op de Magento backend;

Stap 2: Kies in het menu voor Stores en vervolgens voor Configuration;

Stap 3: Klik op Base URLs en vervolgens Base URLs (secure);

Stap 4: Ga naar Base URLs en verander Onveilige http url in https. Doe hetzelfde onder het kopje Base URLs (Secure);

Stap 5: Zet de opties Use Secure URLs on Storefront en Use Secure URLs in Admin op Yes

Stap 6: Kies bovenaan in het menu voor System en vervolgens Cache Management;

Stap 7: Ga naar Cache Storage Management en klik op Flush Magento Cache.