SSL-certificaat laten installeren door Versio

Gewijzigd op Thu, 10 Aug 2023 om 04:30 PM

Op onze website vind je veel artikelen die je kunnen helpen bij het installeren van je SSL-certificaat. Heb je toch liever dat wij het SSL certificaat voor je installeren? Dat is geen enkel probleem. Hieronder lees je meer.

Inhoudsopgave

1. Wat heb je nodig voor de SSL-installatie?
  2. Wat kost de installatie van het SSL-certificaat?
  3. Wat doen wij?
  4. Hoe vraag ik dit aan?

Wat heb je nodig voor de SSL-installatie?

Je dient aan twee voorwaarden te voldoen:

• Een website die bij Versio gehost is.
  • Een betaald en reeds gevalideerd SSL certificaat bij Versio of je geeft aan dat je een let’s encrypt SSL-certificaat wilt gebruiken.

Wat kost de installatie van het SSL-certificaat?

De installatie van een SSL-certificaat kost €20 euro exclusief BTW per installatie. Wanneer je bijvoorbeeld een wildcard SSL certificaat hebt en je wilt dat wij het installeren op vier verschillende sub domeinnamen, dan betaal je 4 x €20 = €80 euro exclusief BTW.

Wat doen wij?

Wij zullen de volgende acties voor je uitvoeren:

• Wij installeren het SSL certificaat op je website.
  • Wij testen of al het verkeer over de SSL verbinding loopt en zo nodig zorgen wij ervoor dat alle HTTP bestanden via HTTPS worden ingeladen.
  • Wij testen vervolgens of je website correct werkt en of al het verkeer naar je website beveiligd is door het SSL certificaat.

Als alles goed is verlopen maken wij een factuur aan en kun je deze betalen via de online portemonnee bij Versio.

Hoe vraag ik dit aan?

Stuur een e-mail naar support@versio.nl. Vermeld in deze e-mail het volgende:

• Welk SSL certificaat wil je laten installeren?
  • Waar wil je dit SSL certificaat op laten installeren?
  • Indien je gebruik maakt van een CMS (bijvoorbeeld WordPress, Joomla, Drupal, Magento) stuur dan deze inloggegevens ook mee.

Lever hierbij ook de volgende gegevens aan:

• Bedrijfsnaam
  • Stad
  • Postcode
  • Straatnaam + Huisnummer
  • Provincie
  • Land
  • E-mailadres
  • Naam van beheerder
  • Telefoonnummer