Microsoft bij Versio

Gewijzigd op Mon, 13 May 2024 om 10:24 AM

Versio is een partner van Microsoft. Dat betekent dat wij samenwerken met Microsoft. Wij bieden verschillende licenties aan zoals Exchange Online en Microsoft 365.


Inhoudsopgave


Licenties

Elke gebruiker heeft een licentie nodig. Een licentie bevat onderdelen zoals Exchange Online of OneDrive. Als beheerder kies je een licentie die past bij wat jouw gebruiker nodig heeft. Je leest meer over licentie beheer in dit artikel.


Licentie kiezen

Wij bieden een groot aantal licenties aan. Welke licentie bij je past is afhankelijk van wat je nodig hebt. Heb je alleen mail nodig of ook Word en Excel? Werk je veel op de PC of alleen met een mobiel apparaat? Op basis hiervan bepaal welke licentie het beste aansluit. 


Support

Als je Microsoft licenties afneemt levert Versio gratis ondersteuning. Wij helpen eenmalig bij de installatie van je Office pakket en het aanmaken van een gebruiker. Ook laten we zien hoe je een domeinnaam kunt koppelen. Als de licentie of je mail niet werkt helpen we om dit op te lossen. Voor het dagelijks gebruik van Office zoals het beheren van bestanden en het vergaderen in Teams kun je bij Microsoft zelf terecht. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren