Het verhaal van Klup de Dag bij Versio

Gewijzigd op Tue, 29 Aug 2023 om 04:44 PM

“Het contact met onze klanten is superbelangrijk voor ons. Daarom wilden we eigenlijk geen webshop, maar juist nu zijn we daar heel gelukkig mee.“


Niet aan een webshop willen beginnen; dit hebben Rick en Ivo van Klup de Dag lange tijd gezegd. Totdat de lockdowns ervoor zorgden dan de winkel tijdelijk moest sluiten, waardoor ze een andere manier moesten vinden om hun winkel draaiende te houden. Daarom hebben zij een webshop gestart. Waar Ivo een programmeercursus heeft gevolgd, is Rick onder andere bezig met het verbeteren van de SEO van de website. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen: midden in de lockdown begon hun winkel verder te groeien en draaien ze zelfs een recordomzet!


Dyan gaat nog steeds iedere dag met haar Klup de Dag-fiets langs het postkantoor om de bestelde pakketjes van de dag af te geven. Ook met een geopende vestiging krijgen ze nog altijd dagelijks meerdere bestellingen binnen.Shared hosting

“Onze winkel is uniek en dat moet onze webshop ook zijn”


Klup de Dag heeft voor shared hosting gekozen, en dat is niet zomaar. Zoals Ivo aangeeft is hun winkel uniek, en moet de webshop dat ook zijn. Met shared hosting hebben zij alle vrijheid om hun webshop in te richten zoals zij dat willen.


Dat Klup de Dag uniek is, is iets wat zeker is. De kledingwinkel is te omschrijven als eigenzinnig en creatief. Een grote fiets midden in de winkel en een eerbetoon aan ‘de burgemeester’ (hun overleden goudvis). Etalages vol oude computers en een bar midden in de winkel. Ze staan niet stil: tijdens elk bezoek aan de winkel zijn er weer nieuwe objecten te bewonderen. Ook hun onderneming staat niet stil. September 2021 openen ze een tweede vestiging in Groningen. Ze verwachten meer traffic op hun website zodra deze vestiging is geopend. Zo ondersteunen en complementeren de fysieke en de online winkel elkaar.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren