Een Windows VPS aanmaken bij Versio

Gewijzigd op Mon, 28 Aug 2023 om 10:38 AM

Je kunt via het Cloudbox controlepaneel je Windows VPS aanmaken. Dit werkt op dezelfde manier als een gewone VPS. De Windows VPS zal altijd gebruik maken van de licentiecodes van Versio, deze zijn overigens geheel whitelabel.

Cloudbox moet geupgrade worden

Ons systeem controleert meermaals per dag of je een Windows licentie hebt in je Cloudbox abonnement. Mocht je wel een Windows VPS hebben maar geen Windows licentie afnemen bij Versio, dan zul je van ons een e-mail ontvangen. Je krijgt dan de keuze om binnen 24 uur de Windows VPS te verwijderen of te behouden.

Bestaat de Windows VPS na 24 uur nog steeds, dan zullen wij je Cloudbox omgeving upgraden en de Windows licentie toevoegen aan je abonnement. De kosten voor de Windows licentie worden dan, net als bij een normale Cloudbox upgrade, voor de resterende termijn van je Cloudbox abonnement in rekening gebracht. Het aantal maanden dat je Cloudbox nog geldig is wordt altijd naar boven afgerond.