Versio Academy

Gewijzigd op Mon, 21 Aug 2023 om 02:01 PM

De Versio Academy is een samenwerking tussen Versio, developers en online marketing professionals.


Inhoudsopgave


Wat is de Versio Academy?

Er is enorm veel te leren op het gebied van website development. We helpen je hier graag bij. Daarom werken we intensief samen met ervaren developers om jou van de juiste kennis te kunnen voorzien.


Het stopt alleen niet bij het bouwen van een website. Door aan de slag te gaan met online marketing kun jij het beste uit je website halen. Hiervoor werken we samen met online marketing professionals op het gebied van onder andere SEO, online advertising en Google Analytics.


Voor wie is de Versio Academy toegankelijk?

We willen graag zo veel mogelijk mensen helpen met een succes maken van hun online onderneming. Daarom is sinds kort de Versio Academy voor iedereen toegankelijk! Door een Versio-account aan te maken met jouw e-mailadres, ontvang je voor ieder event een uitnodiging met een aanmeldingslink. Wanneer jij je inschrijft voor een webinar, zul je de link naar het live webinar ontvangen, evenals een link van de opname na afloop.


Suggesties?

Heb je een suggestie voor een onderwerp voor een van onze webinars? We ontvangen graag jouw suggesties via academy@versio.nl.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren