Belangrijk: http://IPADRES/~gebruikersnaam werkt NIET bij Versio

Gewijzigd op Mon, 28 Aug 2023 om 03:36 PM

Deze functie is om veiligheidsredenen uitgeschakeld. Als dit aanstaat dan heeft iedere klant op de server root toegang tot de server en dus tot de bestanden van andere klanten.

Omdat wij de veiligheid van de websites en applicaties van onze klanten hoog in het vaandel hebben staan, is de mogelijkheid om jouw website via http://IPADRES/~gebruikersnaam te bekijken niet mogelijk.

Subdomein

Bij de aanschaf van een webhosting of reseller hosting pakket geven wij standaard een subdomein mee. Dit subdomein kun je gebruiken om websites op te plaatsen.

Eventueel kun je ook een subdomein van een ander domein dat aan jouw webhosting of reseller hosting pakket is gekoppeld gebruiken.

Ook kun je deze handleiding gebruiken voor het testen van jouw website.