PHP-waardes aanpassen bij Versio

Gewijzigd op Tue, 15 Aug 2023 om 02:17 PM

Bij Versio heb je nu ook de mogelijkheid om PHP waardes aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld ‘upload_max_filesize’, ‘max_input_vars’ en meer aanpassen.

Voor je deze waardes kunt aanpassen, dien je wel eerst een PHP versie te hebben ingesteld. Zie dit artikel om te lezen hoe je dit instelt.

Zodra je een PHP versie hebt ingesteld, krijg je de optie Show PHP settings in beeld te zien. Zodra je hier op klikt heb je de mogelijkheid om PHP waardes te gaan aanpassen.

Als je alles hebt ingesteld zoals gewenst, klik je links onderaan op save, en ben je klaar!