Andere PHP-versie instellen bij Versio

Gewijzigd op Thu, 10 Aug 2023 om 11:49 AM

We ondersteunen op ieder webhosting- en reseller hostingaccount meerdere PHP-versies. Je kunt in je DirectAdmin account een andere PHP-versie selecteren.

Stappenplan wijzigen PHP-versie

1. Log in DirectAdmin in. Ben je een reseller en wil je de PHP-versie onder je eigen account aanpassen? Klik dan op user level in het menu;

2. Wanneer je meerdere domeinnamen in DirectAdmin hebt toegevoegd, dien je eerst je domeinnaam in het overzicht aan te klikken. Hierna krijg je de mogelijkheid om onder Advanced Features op select PHP version te klikken. Indien je maar één domeinnaam hebt toegevoegd, kun je gelijk kiezen voor select PHP version;

3. In het drop-down menu kun je kiezen uit verschillende PHP-versies. Als je de gewenste versie hebt gevonden, klik je deze aan;

4. Vervolgens klik je op set as current. Je hebt nu een nieuwe PHP-versie ingesteld.