Inloggen op de webmail bij Versio

Gewijzigd op Thu, 10 Aug 2023 om 09:39 AM

Via webmail kun je met iedere browser jouw e-mails lezen en beantwoorden. De e-mails blijven bewaard op de server.

Inhoudsopgave

1. Centrale & SSL-beveiligde webmail
  2. Inloggegevens
  3. Nog geen account?

Centrale & SSL-beveiligde webmail

Versio heeft voor alle webhosting en reseller hosting klanten een centrale en SSL-beveiligde webmail applicatie opgezet. Deze webmail applicatie is beveiligd met een Extended Validation SSL-certificaat en is voor alle webhosting en reseller hosting klanten hetzelfde, ongeacht op welke webhosting of reseller hosting server je gehost bent.

Inloggegevens

Je moet inloggen met het volledige e-mailadres en het wachtwoord wat je hebt ingevuld bij het aanmaken van jouw e-mail account. Je moet dus wel al het e-mail account hebben aangemaakt via DirectAdmin.

Nog geen account?

Heb je nog geen account aangemaakt via DirectAdmin? Dit kan bij E-mail accounts onder E-mail management.