Mailaccount bij QDC aanpassen

Gewijzigd op Thu, 02 May 2024 om 01:58 PM

Als er een e-mailaccount is aangemaakt, dan kan deze op een later tijdstip worden gewijzigd. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn, als het wachtwoord aangepast dient te worden van een account.

E-mail management

Om wijzigingen aan te brengen in bestaande e-mailaccounts, dient u toegang te hebben tot de DirectAdmin omgeving, waarin u uw hostingpakket kunt beheren. Weet u niet hoe u deze toegang kunt verkrijgen? Bekijk dan dit artikel.

Als u zich bevindt op de hoofdpagina van DirectAdmin, dan kunt u onder de categorie E-mail Management kiezen voor de optie E-mail Accounts. Als u deze optie selecteert, dan vindt u een overzicht van alle e-mailgebruikers op het betreffende hostingpakket.