Mailaccount bij QDC aanpassen

Gewijzigd op Vr, 21 Jun om 1:03 PM

Als er een e-mailaccount is aangemaakt, dan kan deze op een later tijdstip worden gewijzigd. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn, als het wachtwoord aangepast dient te worden van een account.

E-mail management

Om wijzigingen aan te brengen in bestaande e-mailaccounts, heb je toegang nodig tot de DirectAdmin omgeving, waarin je uw hostingpakket kunt beheren. Weet je niet hoe je hier op kan inloggen? Bekijk dan dit artikel.

Als je op de hoofdpagina van DirectAdmin bent, dan kies je onder de categorie E-mail Management voor de optie E-mail Accounts. Als je deze optie selecteert, dan vind je een overzicht van alle e-mailgebruikers op het betreffende hostingpakket.