SSL certificaat aanvragen bij PCextreme

Gewijzigd op Di, 18 Jun om 12:27 PM

Als je een domeinnaam en hosting bij PCX hebt kun je een Let's Encrypt SSL activeren. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Inleiding

De SSL wordt automatisch opgeleverd. Je hoeft hier dus niets voor te doen. Je kunt controleren of dit voor jouw domein het geval is door in uw browser handmatig https:// voor je domeinnaam te typen.

Handmatig

Krijg je een foutmelding en kun je de website niet bezoeken? Dan is er mogelijk iets fout gegaan met de automatische aanvraag. Neem in dit geval contact op. Misschien is het nodig om aanpassingen te doen in je website om Mixed Content te verhelpen. Het is soms ook nodig om in te schakelen dat bezoekers automatisch naar de https:// variant van je website gaan.

Een toelichting over Mixed Content vindt je op deze pagina. Uitleg over het automatisch doorsturen vindt je hier.