Domeinnaam bij PCextreme uit quarantaine halen

Gewijzigd op Ma, 22 Jul om 12:40 PM

Als je een domeinnaam opzegt komt deze in quarantaine. Dit is voor een beperkte periode. Je kunt een domeinnaam uit quarantaine halen. In dit artikel vertellen we je er meer over.


Inleiding

Als een domeinnaam in quarantaine staat is deze niet beschikbaar om te registeren. De domeinnaam is wel opgezegd dus je kunt er geen gebruik meer van maken. Een gekoppelde mail of website werkt niet meer. Alleen de laatste eigenaar kan een domeinnaam uit quarantaine halen (tegen betaling). Als de quarantaine periode voorbij is kan iedereen de domeinnaam weer registeren. Dit alles is bedoeld om te voorkomen dat je een domeinnaam direct kwijt bent als deze per abuis is opgezegd.


Domeinnaam uit quarantaine halen

Heb je een domeinnaam in quarantaine en wil je deze herstellen? Neem dan contact met ons op. Geef aan om welke domeinnaam het gaat, wat jouw gegevens zijn en je akkoord op de kosten. 

De kosten verschillen per domeinextensie. Hieronder staat een overzicht van de belangrijkste extensies. Vraag gerust na wat de kosten zijn als je jouw extensie hier niet bij ziet staan. Denk er aan dat je kosten betaald voor het uit quarantaine halen én de reguliere registratiekosten van de domeinnaam.


ExtensieDuur QuarantaineQuarantainekosten
.nl40 dagen€ 50,00 exclusief BTW
.be40 dagen€ 25,00 exclusief BTW
.eu40 dagen€ 25,00 exclusief BTW
ICANN extensies40 dagen€ 150,00 exclusief BTW 


ICANN extensies zijn: .com, .org, .net, .biz, .info. 



Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren