Domeinnaam van Versio staat in quarantaine

Gewijzigd op Thu, 25 Apr 2024 om 04:54 PM

Als je een domeinnaam niet verlengd komt deze in quarantaine. Gedurende deze periode kan alleen de laatste eigenaar de domeinnaam claimen. Daarna is de domeinnaam vrij en kan iedereen deze registreren. In dit artikel vertellen we je er meer over.


Inhoudsopgave


Inleiding

Als je een domeinnaam opzegt komt deze na de looptijd van je registratie weer vrij. Het kan voorkomen dat een domein per abuis wordt opgezegd. Om te voorkomen dat je de domeinnaam direct kwijt bent komt deze altijd in quarantaine. Gedurende deze periode kun je de opzegging terugdraaien. 


Periode

De duur van de quarantaine verschilt per type domeinnaam. Een .nl-domeinnaam staat 40 dagen in quarantaine terwijl een .com-domeinnaam 35 dagen in quarantaine staat. Je kunt dit inzien in de WHOIS. Als de quarantaine voorbij is, kun je de domeinnaam ook weer op je naam zetten. Maar we raden af om het hierop aan te laten komen. Veel bedrijven houden nauwkeurig bij welke domeinnamen uit quarantaine komen en kopen deze op om weer door te verkopen. 


Domein uit quarantaine halen

Wil je je domeinnaam uit quarantaine halen? Neem dan contact met ons op. We ondersteunen je hier graag bij. Voor het uit quarantaine halen van een domeinnaam betaal je bij ons:


  •  .nl: € 50,-
  • .be: € 25,-
  • .eu: € 25,-
  • .com: € 150,-


Deze bedragen zijn exclusief btw. Denk eraan dat de kosten voor de registratie van je domeinnaam hier ook nog bijkomen. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren