Verhuiscode bij Versio opvragen

Gewijzigd op Thu, 25 Apr 2024 om 04:29 PM

Als je een domein wilt verhuizen heb je een verhuiscode nodig. In deze handleiding leggen we je uit hoe je een verhuiscode opvraagt bij Versio.

Inhoudsopgave

Inleiding

De nieuwe partij gebruikt de code om het domein naar hen toe te verhuizen. We vinden het uiteraard jammer om te horen dat je jouw domeinnaam gaat verhuizen. We horen altijd graag wat de reden is en of we samen kunnen kijken naar een andere oplossing. Neem gerust contact op.

Mijn Versio

Om een verhuiscode op te vragen volg je deze instructies.

1. Log in op Mijn Versio;
  2. Klik links in het menu op Domeinen;
  3. Klik daarna op de domeinnaam die je wilt verhuizen.

Verhuiscode

1. Scroll naar onderen en klik dan op Opzeggen of verhuizen;
  2. Vink Verhuiscode opsturen aan en je krijgt je de token per e-mail toegestuurd;
  3. Ook wordt de domeinnaam opgezegd, zodat die volgend jaar niet verlengd zal worden.
  4. Klik op Dienst(en) opzeggen om de verhuiscode per e-mail te ontvangen.

Let op: Het kan een paar minuten duren voordat de e-mail in je inbox terecht komt. Niet alle extensies werken met een verhuiscode of kun je op deze manier ophalen, daarvoor zijn andere helpdesk-artikelen beschikbaar.