Producten opzeggen bij Alfahost

Gewijzigd op Wed, 01 May 2024 om 12:50 PM

Als je producten afneemt zoals domeinnamen of een hostingpakket, dan kun je deze ook opzeggen. Dat betekent dat het product per einddatum komt te vervallen. We vertellen in dit artikel hoe je een opzegging doet. 


Inhoudsopgave


Inloggen

Om producten op te zeggen kun je inloggen op je klantomgeving op onze website. Als je eenmaal bent ingelogd ga je naar Services in het menu bovenin, en vervolgens klik je op de groene button Active achter het betreffende product. Opzeggen

Als je de stappen uit de vorige alinea gevolgd hebt kun je in het nieuwe scherm klikken op Request Cancellation. Je komt dan in een nieuw scherm waar je kunt aangeven wat de reden is dat je wilt opzeggen en per wanneer je wilt opzeggen.NB: Er is in principe een opzegtermijn van een maand. Je betaald dan nog de kosten van de lopende maand en daarna beëindigen we het product en crediteren de kosten. Zit je nog in het eerste jaar van je overeenkomst? Dan maak je die eerst af. 


Telefonisch opzeggen

Als je een product wilt opzeggen moet dit altijd via je Mijn Alfahost omgeving. Dit betekent dat het niet mogelijk is om telefonisch op te zeggen. We doen dit om je privacy te beschermen; via de telefoon kunnen we niet controleren of jijzelf belt. Uiteraard helpen we wel graag om je door het proces op Mijn Alfahost heen te loodsen.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren