Nieuwe tarieven (maart 2023) - Alfahost

Gewijzigd op Tue, 30 Apr 2024 om 01:59 PM

Zoals je waarschijnlijk in onze e-mail hebt gelezen, gelden er vanaf maart 2023 nieuwe tarieven voor een aantal producten. Vanwege sterk gestegen kosten van onder andere onze hardware, energie, lonen, inkoop van producten, verhogen wij met ingang van 1 maart 2023 de tarieven van een aantal pakketten, domeinextensies en SSL. De nieuwe tarieven gaan pas in bij het verlengen van je contract. Op deze pagina vind je informatie hierover.


Inhoudsopgave

  1. Wat wijzigt er?
  2. Per wanneer wijzigen de tarieven?
  3. Waarom zijn er nieuwe tarieven?
  4. Waar vind ik de nieuwe tarieven?
  5. Ik ben het niet eens met de prijswijziging. Wat nu?
  6. Waar kan ik terecht met andere vragen hierover?


Wat wijzigt er?

De tarieven voor een aantal van onze producten wijzigen. De specificaties van de producten blijven ongewijzigd. Het gaat om de volgende producten:


Telefonische support
Daarnaast wijzigt ook het tarief voor telefonische support. Dit was eerder een betaalde dienst, maar straks krijgen alle Alfahost-klanten gratis deze service! Dit verkort de wachttijd voor vragen aanzienlijk en kun jij nóg sneller

geholpen worden. Zodra je gebruik kunt maken van onze telefonische support, laten we het je weten.


Per wanneer wijzigen de tarieven?

De nieuwe tarieven gaan per 1 maart 2023 in. Voor lopende contracten gelden de nieuwe tarieven pas bij de verlenging. In dat geval zie je dus pas op de verlengingsfactuur het nieuwe tarief staan. 


Waarom zijn er nieuwe tarieven?

De kosten van energie, hardware en de inkoop van licenties/domeinnamen zijn sterk gestegen. Daarnaast hebben wij, door de hoge inflatie, onze personeelskosten harder zien toenemen dan voorgaande jaren. Om deze redenen wijzigen we de tarieven van de bovenstaande producten.


Waar vind ik de nieuwe tarieven?

Je vindt de nieuwe tarieven in deze overzichtstabel.


Ik ben het niet eens met de prijswijziging. Wat nu?

Ben je het niet eens met de prijswijziging, of is deze financieel niet haalbaar? We kijken graag met je mee of er misschien een kleiner of voordeliger product van ons beter bij jouw situatie of wensen past. Neem in dat geval contact op met onze support specialisten.


Waar kan ik terecht met andere vragen hierover? 

Onze klantenservice staat voor je klaar en we helpen je graag! Onze openingstijden lees je hier. Je kunt met ons mailen via support@alfahost.nl of een ticket aanmaken.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren