FAQ Nieuwe Tarieven Versio januari 2024

Gewijzigd op Wo, 29 Nov, 2023 om 9:57 AM

Vanaf 1 januari 2024 veranderen de tarieven bij Versio. Hieronder vind je een overzicht van alle vragen die je wellicht hierover hebt. Neem deze gerust even op je gemak door. Zijn er daarna toch nog onduidelijkheden van jouw kant? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag.


Inhoudsopgave


Wanneer gaat dit gebeuren?

De nieuwe tarieven gaan in op 1 januari 2024. Heb je een lopend contract? Dan betaal je nog gewoon de tarieven die je gewend bent. Je krijgt te maken met de nieuwe prijzen als je contract na 1 januari verlengd wordt of als je een nieuw product aanschaft.


Om wat voor tariefswijzigingen gaat het?

Al onze producten krijgen een nieuwe prijs. Je kunt dit terugvinden in een overzicht op onze website. Was je klant bij één van de voorgangers van Versio? Dan hebben we een apart overzicht voor je.


Geldt dit ook voor mij?

Ben je klant van Versio of ben je van plan om in 2024 klant te worden? Dan gelden de nieuwe tarieven ook voor jou. Als je nog een lopende overeenkomst hebt dan veranderen jouw kosten nog niet. Je betaalt pas het nieuwe tarief als je na 1 januari je contract verlengt of een nieuw product bestelt.


Ik ben reseller. Wat gaat er veranderen?

Ook voor resellers gelden vanaf 2024 andere tarieven. We hebben een overzicht van de veranderingen: 


Heb ik hier bericht over ontvangen?

Ja, we hebben je hierover een mail gestuurd tussen 27 en 30 november. We hebben de mail gestuurd naar het contactmailadres wat bekend is in onze administratie. 


Waarom wijzigen jullie de tarieven?

De tarieven zullen 2024 verhoogd worden. Dit doen we uiteraard liever niet, maar we zien ons door een tweetal ontwikkelingen hiertoe genoodzaakt.,

  • Hoge inflatie: Dit heeft geleid tot een sterkere toename van de personeelskosten dan in voorgaande jaren.  
  • Stijgende operationele kosten: De prijzen van hardware en de inkoop van domeinnamen en licenties zijn sterk gestegen en ook voor 2024 verhogen onze leveranciers hun tarieven.  


Waar kan ik meer informatie vinden?

We hebben zoveel mogelijk praktische informatie in deze FAQ proberen te verwerken. Daarnaast hebben we ook een overzichtspagina op onze site staan waar je alle tarieven kunt inzien: Update Versio 2024.

Heb je toch nog aanvullende vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons. We staan je graag te woord.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren