Contactgegevens bij Alfahost aanpassen

Gewijzigd op Di, 30 Apr om 2:03 PM

Zijn je gegevens gewijzigd zoals je adres, telefoonnummer of mailadres? Je kunt deze snel en eenvoudig aanpassen vanuit je klantomgeving. We leggen je in dit artikel hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Inloggen

1. Ga naar Mijn Versio;
  2. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik op Login;
  3. Wachtwoord kwijt? Klik op Wachtwoord vergeten.

Gegevens aanpassen

Ben je ingelogd? Dan zie je direct je contactgegevens staan. Klik op de groene knop Update om deze aan te passen.

jiK0-fqfRHd5bSkoBv4W08j3t-1U_TBqgw

Pas je gegevens naar wens aan. Als je klaar bent klik je helemaal onderaan op de knop Save changes.