Opzeggen in Mijn Versio

Gewijzigd op Fri, 26 Apr 2024 om 12:27 PM

Alle producten die je afneemt bij Versio kun je eenvoudig en snel opzeggen vanuit de Mijn Versio omgeving. In dit artikel leggen we uit hoe dat gaat.

Inhoudsopgave

Domeinnaam opzeggen

• Log in op Mijn Versio en klik in het menu op Domeinnamen onder het kopje Mijn producten;
  • Klik vervolgens op het tandwieltje achter de domeinnaam die je wilt opzeggen of verhuizen;

UU4omISABvwDHjE8KOv_RrGumLy1sCwHJw

• Onderaan de pagina klik je op Opzeggen of verhuizen;

7D38EYANbLxzyZXQ3X72bzACgJq4mXu0dQ

• Vink je domeinnaam aan. Wil je je domeinnaam verhuizen, vink dan ook het hokje voor de verhuiscode aan; NB: Wil je de domeinnaam verhuizen naar een andere Versio klant; doe dan een overdracht.
  • Klik op Dienst(en) opzeggen;

PFQpTUMTaApy3o-Ecu-2UkJ8zjKkb7WSQw

• Rond de opzegging af. Je ontvangt een bevestiging van de opzegging op het e-mailadres dat je in Mijn Versio bij je contactgegevens hebt ingesteld. Geen opzegbevestiging ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Hostingpakket opzeggen

• Log in op Mijn Versio en klik links op Hosting & E-mail onder het kopje Mijn producten;
  • Klik vervolgens op het hostingpakket dat je wilt opzeggen;
  • Onderaan de pagina klik je op Opzeggen of verhuizen;
  • Vink het hostingpakket aan dat je wilt opzeggen en Klik op Dienst(en) opzeggen;
  • Rond de opzegging af. Je ontvangt een bevestiging van de opzegging op het e-mailadres dat je in Mijn Versio bij je contactgegevens hebt ingesteld. Geen opzegbevestiging ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

7D38EYANbLxzyZXQ3X72bzACgJq4mXu0dQ

E-mailpakket opzeggen

• Log in op Mijn Versio en klik links op Hosting & E-mail onder het kopje Mijn producten;
  • Klik vervolgens op het e-mailpakket dat je wilt opzeggen;
  • Onderaan de pagina klik je op Opzeggen of verhuizen;
  • Vink het e-mailpakket aan dat je wilt opzeggen en Klik op Dienst(en) opzeggen;
  • Rond de opzegging af. Je ontvangt een bevestiging van de opzegging op het e-mailadres dat je in Mijn Versio bij je contactgegevens hebt ingesteld. Geen opzegbevestiging ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.