Naar je hostingpakket in Mijn Versio

Gewijzigd op Do, 25 Apr om 1:08 PM

Als je een pakket bij Versio hebt kun je deze benaderen via je eigen klantomgeving. In deze handleiding leggen we uit hoe je via Mijn Versio in de beheeromgeving van je hostingpakket komt.

Inhoudsopgave

Inloggen

1. Log in op Mijn Versio;
  2. Ga links in het menu naar Hosting;
  3. Klik op het tandwiel icoon achter het hostingpakket;
  4. Klik rechts onderaan op Inloggen

Rechtstreeks

Je kunt ook inloggen op je beheeromgeving buiten Mijn Versio om. Bij het bestellen van het hostingpakket heb je een e-mail gekregen met een unieke link en inloggegevens.