Hosting voor een bestaande domeinnaam bestellen bij Versio

Gewijzigd op Wed, 24 Apr 2024 om 03:07 PM

Als je een domeinnaam hebt bij Versio zonder hosting dan kun je dit alsnog aanschaffen. Je kunt dit rechtstreeks vanuit je klantomgeving Mijn Versio regelen. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Mijn Versio

1. Log in op Mijn Versio;
  2. Klik links in het menu op Domeinnamen;
  3. Ga naar de domeinnaam waarvoor je het hostingpakket wil bestellen;
  4. Onder de Algemene details zie dat je nog geen hostingpakket hebt;
  5. Klik op de knop Bestellen om een hostingpakket te bestellen.

q8WPEZRzSkJ8q7uYpKkXSRM1m5AYSWIv5A

Bestellen

1. Kies het hostingpakket dat je wil bestellen;
  2. Klik daarna op de knop Afronden;
  3. Rond de bestelling af door te klikken op Bestellen.

NRYGKKn7AyI3cck7ALQdn9P02pqaDYEGRg

niIVLtd2YaOGOsBmnrxMPalIiK6pibH0MA

Let op: om de domeinnaam aan het hostingpakket te koppelen, wordt een DNS-wijziging gedaan. Een DNS-wijziging kan tot 24 uur duren, maar is meestal binnen een half uur tot een uur al actief. Hoewel je dus wel meteen na het opleveren van het hostingpakket al in kunt loggen, kan het nog even duren voordat de domeinnaam ook echt actief is.