Gebruik maken van Perl bij Versio

Gewijzigd op Vr, 20 Sep om 3:26 PM

Perl is een programmeertaal ontworpen door Larry Wall die eigenschappen van C en UNIX-scripttalen zoals sh en awk in zich verenigt. In dit artikel vertellen we er meer over.

Inhoudsopgave

Perl gebruiken bij Versio

Als je gebruik wil maken van Perl neem dan even contact op met onze helpdesk. Standaard is het gebruik van Perl uitgeschakeld. Als je contact opneemt kunnen we dit handmatig inschakelen.

Standaard uitgeschakeld

Bijna al onze klanten maken geen gebruik van Perl. Daarom hebben we er voor gekozen om dit alleen in te schakelen voor gebruikers die er specifiek om vragen. Neem dus contact met ons op als je gebruik wilt maken van Perl.