De statistieken van een website bij Versio bekijken

Gewijzigd op Ma, 28 Aug, 2023 om 3:55 PM

Om de statistieken van jouw website te bekijken, dien je eerst in te loggen in jouw DirectAdmin account. Zorg dat je op 'User level' bent. Resellers moeten dit eerst aanklikken aan de rechterkant bij 'Access level'.

Op user level klik je eerst de domeinnaam aan. Klik vervolgens op Site Summary / Statistics, dit is te vinden onder Your Account. Hierna kun je klikken op de domeinnaam waarvan je de statistieken wilt bekijken.

De statistieken worden iedere nacht bijgewerkt.