Als de FTP client de mappenlijst niet kan ophalen bij Versio

Gewijzigd op Mon, 28 Aug 2023 om 02:39 PM

Soms is het niet mogelijk om via snelverbinden connectie te maken. Hierdoor ontvang je de foutmelding ''kan mappenlijst niet ophalen''. In dit artikel leggen we je graag uit hoe je dit kunt oplossen. We raden je aan om de volgende drie stappen te volgen om te verbinden via FileZilla.

Stappenplan

Stap 1: Klik linksboven onder bestand op sitebeheer;

Stap 2: Vervolgens klik je op nieuwe site. Aan de rechterkant zie je vervolgens diverse invulvelden. Zie het onderstaande voorbeeld;

Stap 3: Aan de rechterkant selecteer je als versleuteling gewoon FTP gebruiken (onveilig). Bij inlogtype kies je voor normaal. Zie het onderstaande voorbeeld.

Je kunt direct op verbinden klikken. Jouw FTP-verbinding is tevens opgeslagen in sitebeheer. Hiermee kun je in het vervolg snel verbinden.