Een FTP account aanmaken bij Versio

Gewijzigd op Fri, 09 Feb 2024 om 04:32 PM

Wil je een FTP-gebruiker aanmaken? In onderstaande stappen leggen we je uit hoe dit werkt.

Stappenplan

1. Klik op Create FTP-account. Je zult het volgende scherm zien.

2. Selecteer je een FTP-gebruikersnaam. In dit voorbeeld hebben we 'Gary' gebruikt.

3. Voer een wachtwoord in;

4. Bepaal het machtigingsniveau;

• Domain: Deze gebruiker van FTP heeft toegang tot public_html, private_html, post, domeinen en backup folders.
  • FTP: Deze gebruiker van FTP heeft alleen toegang tot de public_ftp.
  • User: Deze gebruiker van FTP heeft alleen toegang tot de public_html/username (Als de directory niet al bestaat, zal het automatisch worden aangemaakt)

5. Klik op Create.