Nieuw mailadres maken bij Versio

Gewijzigd op Wed, 24 Apr 2024 om 12:16 PM

Als je een hostingpakket of mailpakket hebt bij Versio dan kun je een mailadres aanmaken. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

DirectAdmin

Om je mailadres aan te maken voor je hostingpakket, moet je inloggen in DirectAdmin.

1. Ga naar Mijn Versio;
  2. Klik links in het menu op Hosting;
  3. Ga naar de domeinnaam waarvoor je de mailadressen wil aanmaken;
  4. Scroll naar beneden en klik onderaan bij Hosting instellingen op Naar DirectAdmin.

9R1W32ga1Sa_Rux3ouhHFxBMESmbZxrXsQ

Account aanmaken

1. Ga in het menu via E-mail Beheer naar E-mail Accounts;
  2. Klik rechts op de knop Account aanmaken.

gQTWdOqkCsDbhHxXVahqyfuhffwoWeAv8g

Instellingen

Vul de volgende gegevens in om je mailadres met postvak aan te maken.

• Gebruikersnaam: Dit is mailadres zelf. Je vult hier het deel vóór de @ in.
  • Wachtwoord: Je kunt zelf een wachtwoord kiezen of er door DirectAdmin eentje laten aanmaken.
  • Quota: De schijfruimte die het postvak in beslag neemt.
  • Verzend limiet: Het aantal e-mails dat dit account per dag kan versturen. Dit staat standaard op 200 en kan alleen lager worden ingesteld.

Klik op de knop Account aanmaken om het nieuwe e-mailadres in te stellen.