Mailadres aanmaken in Mail & Spam en Sitebuilder bij Versio

Gewijzigd op Vr, 26 Apr om 3:11 PM

Als je klant bent bij Versio en het pakket Mail & Spam of Sitebuilder afneemt dan kun je ook gebruik maken van mail. In dit artikel leggen we uit hoe je voor deze twee pakketten een mailadres aanmaakt.

Inhoudsopgave

Mijn Versio

1. Log in op Mijn Versio;
  2. Ga links onder Mijn Producten naar Hosting;
  3. Klik daarna op het tandwiel icoontje achter de domeinnaam;
  4. Scroll naar Beheer accounts en klik hierop.

Mailadres aanmaken

1. Klik rechtsboven op Voeg gebruiker toe;
  2. Voer in de velden gebruikersnaam en wachtwoord in;
  3. Je ziet nu het overzicht weer hier staat je net aangemaakte mailadres.

Webmail

1. Je kunt je nieuwe postvak inzien op webmail.versio.nl;
  2. Log in met de mailadres en wachtwoord die je net hebt aangemaakt;
  3. Je komt nu in de Roundcube webmail omgeving waar je de mail kunt beheren.

Mailprogramma

Je kunt je e-mailadres toevoegen aan je e-mailprogramma naar keuze. Je kunt de benodigde gegevens hiervoor vinden onder Verbindingsgegevens met de knop Toon details.