Sitebuilder van Versio

Gewijzigd op Di, 17 Sep om 1:17 PM

Met de Sitebuilder van Versio bouw je snel en gemakkelijk een goede website. Ook als je niet veel ervaring hebt met websiteontwikkeling. In dit artikel vertellen we er meer over.

Inhoudsopgave

Onbeperkt aantal pagina's

Met Sitebuilder kun je een onbeperkt aantal pagina’s ontwerpen voor je website. Deze kun je uiteraard zelf vormgeven. Sitebuilder biedt alle hulpmiddelen waarmee je zelf je unieke site kunt maken. Uiteraard kun je in een later stadium ook gemakkelijk nieuwe pagina’s aanmaken zodat je website meegroeit met je onderneming of project.

Geoptimaliseerd voor mobiel en tablet

Google indexeert jouw content op de mobiele versie en vervolgens op de desktopversie van jouw website. Een mobielvriendelijke website is dus heel belangrijk. Hier springt Sitebuilder op in. Je website is volledig responsive ongeacht welk apparaat een bezoeker gebruikt. Vanuit de editor kun je bekijken hoe je site op een desktop, mobiel en tablet eruitziet voordat je publiceert.

Webshop

Wil je online jouw producten verkopen? Het maken van een uitgebreide webshop is geen enkel probleem met Sitebuilder. Je kunt o.a. gebruik maken van meerdere betalingssystemen. Snel, moeiteloos en makkelijk. Je ontvangt ook een gratis SSL-certificaat van Comodo.

Social media

Wil je je doelgroep zo optimaal mogelijk bereiken? Zorg dan voor gedeelde content op social media. Sitebuilder biedt social media-integratie met onder andere X, Facebook en LinkedIn. Ook Google Maps kun je makkelijk integreren.

Versio helpt

Voeg Sitebuilder toe aan je domeinnaam en wij koppelen jouw domein aan Sitebuilder. Meerdere domeinen doorverwijzen mag natuurlijk ook. Hierna kun je zelf één of meerdere e-mailaccounts aanmaken en beheren. Jouw e-mail is ook beschermd tegen spam met een uitgebreide spamfilter van SpamExperts. Zo heb je Sitebuilder, webhosting en e-mail onder één dak. Daarnaast profiteer je van automatische zoekmachine-optimalisatie, zodat alle grote zoekmachines je website, webshop of weblog ook daadwerkelijk kunnen vinden. Kom je er niet helemaal uit? Versio heeft een uitgebreide handleiding voor je die handig kan zijn bij het maken van je eigen website. Daarnaast staat ons supportteam voor je klaar. Ben je al wat meer ervaren? Duik dan met Sitebuilder vooral ook in de HTML en CSS van je website.