Een achtergrond instellen in de Sitebuilder bij Versio

Gewijzigd op Wo, 30 Aug, 2023 om 1:50 PM

Het is mogelijk een afbeelding in te stellen als achtergrond op je website. Volg onderstaande stappen om dit in te stellen in Sitebuilder.

Stappenplan

Stap 1: Login op Sitebuilder;

Stap 2: Klik op site editor Dit vind je bovenaan de pagina;

Stap 3: Klik nu op de drie verticale stippen achter my site;

Stap 4: Hierna kun je kiezen voor site styles

Stap 5: Je krijgt nu een overzicht te zien van wat je kunt wijzigen in de stijl van je website. Klik nu op het drop-down menu van achtergrond type en kies hier voor afbeelding;

Stap 6: Klik hierna op wijzig afbeelding zodat je een nieuw venster te zien krijgt;

Stap 7: Je kunt er nu voor kiezen om een afbeelding te uploaden vanaf je computer naar Sitebuilder. Klik op upload een nieuwe afbeelding en kies de afbeelding die je wilt gebruiken als achtergrond;

Stap 8: De achtergrond zou nu zichtbaar moeten zijn in het voorbeeld van Sitebuilder. Je hebt nu nog de mogelijkheid om instellingen te gaan aanpassen voor de achtergrond;

Stap 9: Ben je klaar? Klik dan op publiceren.