Titels, trefwoorden en beschrijvingen in Sitebuilder bij Versio

Gewijzigd op Ma, 28 Aug, 2023 om 3:53 PM

Je kunt voor elke pagina een unieke titel, trefwoorden en beschrijving instellen in Sitebuilder. Zo kun je jouw website persoonlijk maken. Volg onderstaande stappen om dit toe te passen op je website.

Stap 1: Login op Sitebuilder;

Stap 2: Klik op site editor. Deze vind je bovenaan de pagina;

Stap 3: Kies dan de pagina waar je deze gegevens voor wilt instellen en klik op de drie verticale stippen;

Stap 4: Klik op bewerk pagina instellingen;

Stap 5: Je krijgt nu een overzicht te zien van wat je allemaal kunt instellen voor de pagina welke je hebt gekozen. Je kunt hier een titel instellen, deze kun je invullen bij titel in browser;

Stap 6: Ook kun je trefwoorden en een beschrijving invullen voor de pagina welk je hebt gekozen;

Stap 7: Zodra je klaar bent klik je op klaar;

Stap 8: Vergeet niet de pagina te publiceren!