Een contactformulier in Sitebuilder van Versio instellen

Gewijzigd op Vr, 20 Sep om 12:57 PM

In de Sitebuilder van Versio kun je een contactformulier toevoegen. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Stappenplan

Stap 1: Login op Sitebuilder;

Stap 2: Klik op Site editor;

Stap 3: Kies voor de Contact pagina;

Stap 4: Klik op Inhoud toevoegen;

Stap 5: Daar zoek je naar Contactformulier. Deze optie kun je vinden onder Forms;

Stap 6: Sleep het contactformulier naar een locatie op je contactpagina;

Stap 7: Het formulier is nu zichtbaar op de pagina. Klik nu op het tandwiel van het contactformulier;

Stap 8: Bij E-mailadres geef je jouw eigen e-mailadres op waar je de mail op wilt ontvangen;

Stap 9: Bij Subject line geef je het onderwerp van de mail in. Dit zie je terug in de mail zodra een bezoeker contact heeft opgenomen via de website;

Stap 10: Bij Succes pagina kies je voor de pagina waar je wilt dat de klant uitkomt na het invullen;

Stap 11: Klik nu op Bewaar;

Stap 12: Je bent nu klaar. Vergeet niet de pagina te publiceren.