Afbeeldingen toevoegen in de Sitebuilder van Versio

Gewijzigd op Vr, 20 Sep om 2:02 PM

Als je de Sitebuilder van Versio gebruikt kun je ook afbeeldingen toevoegen. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Stappenplan

Stap 1: Open Sitebuilder;

Stap 2: Klik op de pagina waar je een afbeelding wilt toevoegen;

Stap 3: Klik links boven op Inhoud toevoegen;

Stap 4: Je ziet nu links een aantal opties verschijnen. Kies voor Afbeelding toevoegen en versleep het vak richting de pagina waar je de afbeelding wilt plaatsen.

Stap 5: Je kunt nu de gewenste afbeelding uploaden;

Stap 6: Je kunt de afbeelding daarna aanpassen. Ga met de muis over de afbeelding heen en je ziet vier icoontjes. Klik op het tandwiel en je ziet links alle opties staan.

Stap 7: Klik op het icoon van de toverstaf. Je kunt nu de afbeelding bewerken.