Wachtwoord van Sitebuilder bij Versio resetten

Gewijzigd op Ma, 28 Aug, 2023 om 2:28 PM

Het kan gebeuren dat je jouw wachtwoord van Sitebuilder bent vergeten. Volg de onderstaande stappen om je wachtwoord te resetten.

Stappenplan

1. Log in op het klantenpaneel;
  2. Klik in het linker menu op Mijn producten > domeinnamen > overzicht;
  3. Je ziet nu de domeinnamen staan die je hebt geregistreerd bij Versio;
  4. Zoek de domeinnaam waar Sitebuilder op draait en klik daar rechts achteraan op de pijl. Je ziet nu een domeinnamenoverzicht waar je de status en informatie over de domeinnaam kunt bekijken en aanpassen;
  5. Je ziet Sitebuilder staan en daar aan de rechterkant Sitebuilder beheren. Klik hierop;
  6. Er opent nu een nieuw overzicht. Je gaat in dit rijtje naar Wachtwoord herstellen > wachtwoord opnieuw genereren;
  7. Je nieuwe wachtwoord wordt direct gegenereerd en deze vind je in een groen vak bovenaan het overzicht. Sla deze gegevens op, hier kun je in het vervolg mee inloggen.