Wachtwoorden van Versio zelf opnieuw instellen

Gewijzigd op Wed, 30 Aug 2023 om 02:01 PM

Wanneer je jouw wachtwoord kwijt bent of vergeten dan kun je voor verschillende producten je wachtwoord zelf herstellen.

Inhoudsopgave

Versio Klantenpaneel

Wanneer je niet meer kunt inloggen op het klantenpaneel van Versio dan kun je een nieuw wachtwoord opvragen. Ga hiervoor naar deze pagina. Vul in het vak E-mailadres: je e-mailadres in waarmee je geregistreerd bent bij Versio. Wij sturen je vervolgens een e-mail met een bevestigingslink. Nadat je op de bevestigingslink hebt geklikt ontvang je van ons een nieuw wachtwoord waarmee je direct kunt inloggen in je klanten paneel. Let erop dat je dit nieuwe wachtwoord handmatig intypt dus niet met de knip en plak functie ingeeft.

DirectAdmin

Wanneer je het wachtwoord van DirectAdmin bent vergeten kun je deze resetten via het klantenpaneel. Log in op het klantenpaneel van Versio. Hierna klik je onder "Mijn Producten" op "Webhosting" of "Reseller hosting", afhankelijk van het pakket dat je hebt, en daarna op 'Overzicht'. Vervolgens klik je op het vergrootglas voor het betreffende pakket. Op de volgende pagina klik je helemaal rechts onderaan op 'Reset wachtwoord', dan verschijnen de nieuwe gegevens direct in beeld. Daarnaast ontvang je ook nog een mail met deze nieuwe gegevens.

E-mailaccount

Als je niet meer kunt inloggen in je e-mailaccount, omdat de inloggegevens niet kloppen dan kun je het wachtwoord van je e-mailaccount opnieuw instellen. Login op DirectAdmin en klik vervolgens je domeinnaam aan. Onder E-mail management klik je op "E-mailaccounts". Achter het betreffende e-mailaccount klik je op "Change" om een nieuw wachtwoord in te stellen voor je e-mailaccount.