Wachtwoorden van Versio zelf opnieuw instellen

Gewijzigd op Do, 18 Apr om 12:36 PM

Wanneer je jouw wachtwoord kwijt bent of vergeten dan kun je voor verschillende producten je wachtwoord zelf herstellen.

Inhoudsopgave

Versio Klantenpaneel

Als je niet meer kunt inloggen op het klantenpaneel van Versio dan kun je een nieuw wachtwoord opvragen.

1. Ga hiervoor naar deze pagina;
  2. Vul in het vak E-mailadres: je e-mailadres in;
  3. Wij sturen je een e-mail met een bevestigingslink;
  4. Als je op de bevestigingslink klikt ontvang je van ons een nieuw wachtwoord;

NB: Let erop dat je dit nieuwe wachtwoord handmatig intypt dus niet met de knip en plak functie ingeeft.

DirectAdmin

Wanneer je het wachtwoord van DirectAdmin bent vergeten kun je deze resetten via het klantenpaneel.

1. Log in op het klantenpaneel van Versio;
  2. Klik onderaan Mijn Producten op Webhosting;
  3. Daarna ga je naar Overzicht en klik je op het vergrootglas voor het betreffende pakket;
  4. Op de volgende pagina klik je rechts onderaan op Reset wachtwoord;
  5. Je krijgt een mail met deze nieuwe gegevens.

E-mailaccount

Als je niet meer kunt inloggen in je e-mailaccount dan kun je het wachtwoord opnieuw instellen.

1. Login op DirectAdmin en klik je domeinnaam aan;
  2. Onder E-mail management klik je op E-mailaccounts;
  3. Achter het betreffende e-mailaccount klik je op Change.