Domeinnamen elders registreren en alleen hosting bij Versio

Gewijzigd op Ma, 28 Aug, 2023 om 9:45 AM

Het is niet verplicht om een domeinnaam bij Versio af te nemen als je alleen een shared hosting pakket of eigen server wilt.. Je kunt je domeinnamen registreren bij een andere provider en de domeinnamen koppelen aan je webhosting account, reseller hosting account, virtuele server of dedicated server. Dit kun je doen door de nameservers of DNS van de domeinnaam te wijzigen. Let er wel op dat het niet bij alle providers mogelijk is om de nameservers of DNS te wijzigen, informeer vooraf dus eerst even bij de desbetreffende provider.