Upgraden naar een groter pakket bij Versio

Gewijzigd op Thu, 04 Apr 2024 om 03:54 PM

Je kunt bij Versio altijd upgraden naar een groter pakket. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Stappenplan

Om te upgraden kun je hier inloggen in je klantenpaneel.

1. Eenmaal ingelogd kun je jouw webhosting of reseller hosting account opzoeken:
  2. Klik links eerst op Uw webhosting pakketten;
  3. Hierna klik je op het vergrootglas achter het product;
  4. Vervolgens kies je Upgraden
  5. Je ziet vervolgens de mogelijkheden staan met de bijbehorende prijs.

Een upgrade voeren we direct uit. Je pakket is dus meteen aangepast. Het tarief wordt verrekend met de looptijd van het oude pakket.