Bestanden verwijderen van een hostingpakket bij Versio

Gewijzigd op Fri, 25 Aug 2023 om 11:32 AM

Wanneer je bestanden in je hostingpakket hebt welke je niet meer kunt verwijderen kun je onderstaande stappen doornemen. We gaan er hier van uit dat je al ingelogd bent in DirectAdmin.

Hoe werkt het?

Stap 1: Je dient hiervoor naar de Filemanager te gaan. Hier klik je op de knop “files” bovenin DirectAdmin.

Stap 2: Vervolgens klik je op de map Domains, hierna klik je op je eigen domein.

Stap 3: Hierna dien je de public_html te selecteren. Zie hiervoor nummer 1 in de afbeelding hieronder. Vervolgens klik je recursive aan, zie nummer 2. Hierna klik je op reset owner, zie nummer 3.

Stap 4: Wanneer je dit hebt gedaan zal je de volgende melding krijgen: file ownership reset. Na deze melding kunt je de bestanden en/of mappen verwijderen.