Back-up downloaden of terugzetten bij Versio

Gewijzigd op Fri, 16 Feb 2024 om 04:41 PM

Als je een hostingpakket afneemt bij Versio kun gebruik maken van de back-up manager in DirectAdmin. In dit artikel leggen we uit hoe dit werkt.

Inhoudsopgave

Back-up downloaden

1. Login op DirectAdmin;
  2. Klik op je domeinnaam;
  3. Onder extra features klik je op view/restore automatic backups;
  4. Onder please select the backup you would like to download zie je de beschikbare backups;
  5. Vink aan waar je een backup van wilt downloaden.
  6. Klik op download backup to... ;
  7. De backup wordt gereed gemaakt.

Back-up terugzetten

Als de backup klaar is kun je deze vinden in de Filemanager/FTP. Vervolgens kun je zelf bepalen welke bestanden je nodig hebt uit de backup en welke je wilt terugzetten, via de bovenstaande stappen.