E-mail van Versio toevoegen aan Gmail met POP (PC)

Gewijzigd op Zo, 10 Mrt om 6:05 PM

In dit artikel leggen we je uit hoe je jouw e-mailaccount toevoegt door middel van POP aan Gmail via je desktop. Door e-mail in te laden via POP in de mailapplicatie, kun je de mail van je Versio mailbox inzien in Gmail. Voordat je begint is het belangrijk dat je domeinnaam gekoppeld is aan je hostingpakket.

Stap 1: Klik op het tandwiel icoontje rechts bovenaan om de instelling opties te openen. Klik op Alle instellingen bekijken;

Alle instellingen bekijken aanklikken

Stap 2: Ga naar de instellingen. Ga dan bij Accounts en import naar E-mail bekijken uit andere accounts;

Accounts en import aanklikken

Stap 3: Klik op Een e-mailaccount toevoegen;

Stap 4: Vul het mailadres in welke je wil toevoegen en klik op Volgende;

E-mailadres invullen

Stap 5: Klik opnieuw op Volgende;

Stap 6: Vul alle gegevens in;

• Gebruikersnaam: het mailadres welke je wil toevoegen
  • Wachtwoord: het wachtwoord van dit mailadres
  • POP-Server: mail.axc.nl met als Poort: 995
  • Vink de optie voor SSL aan.

Je kan ook de opties inschakelen om een kopie van de opgehaalde berichten op de server achter te laten mocht je de mails willen inzien vanaf verschillende apparaten, en ook de optie om binnenkomende berichten te labelen met het betreffende mailadres om deze wat meer gescheiden te houden van andere mailadressen.

Stap 7: Klik op Account toevoegen.

Server instellingen invullen

Nu kun je op Gmail mail ontvangen en versturen vanaf het toegevoegde account.