De stijl van mijn website bij Versio in Sitebuilder wijzigen

Gewijzigd op Ma, 22 Jul om 11:52 AM

Je website is het visitekaartje van jezelf of van je bedrijf. Het is daarom belangrijk dat de stijl van je website goed bij jou of bij je bedrijf past. 


Sitebuilder heeft 140+ standaard templates om uit te kiezen. Om te helpen de  juiste keuze te maken, krijg je een aantal vragen. Daarna kies je welke template jou het meeste aanspreekt en maak je je website aan.


Template keuze


Volg de onderstaande stappen om de stijl van je website aan te passen in Sitebuilder.


Stap 1: Login op Sitebuilder;

Stap 2: Klik op site editor. Dit vind je bovenaan de pagina;Stap 3: Klik nu op de drie verticale stippen achter de naam van je website;

Stap 4: Hierna kun je kiezen voor Site styles;Stap 5: Je krijgt nu een overzicht te zien van wat je kunt wijzigen in de stijl van je website. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit effen kleur, gradaties of een afbeelding;Stap 6: Als je kiest voor effen kleur, kun je kiezen om bepaalde inhoud van de website te gaan wijzigen;Stap 7: Wil je een andere kleur voor de titels van je website? Klik dan op het vakje achter H2 Tekst kleur;Stap 8: Kies nu de kleur die je wilt gebruiken en het wordt gelijk zichtbaar in het voorbeeld op je website;Stap 9: Ben je klaar met het wijzigen van de stijl, dan klik je op Publiceren en het wordt voor je aangepast op de website.


Veel succes!Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren