De stijl van mijn website bij Versio in Sitebuilder wijzigen

Gewijzigd op Tue, 22 Aug 2023 om 10:55 AM

Je website is het visitekaartje van jezelf of van je bedrijf. Het is daarom belangrijk dat de stijl van je website goed bij jou of bij je bedrijf past. Volg de onderstaande stappen om de stijl van je website aan te passen in Sitebuilder.

Stap 1: Login op Sitebuilder;

Stap 2: Klik op site editor. Dit vind je bovenaan de pagina;

Stap 3: Klik nu op de drie verticale stippen achter de naam van je website;

Stap 4: Hierna kun je kiezen voor Site styles;

Stap 5: Je krijgt nu een overzicht te zien van wat je kunt wijzigen in de stijl van je website. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit effen kleur, gradaties of een afbeelding;

Stap 6: Als je kiest voor effen kleur, kun je kiezen om bepaalde inhoud van de website te gaan wijzigen;

Stap 7: Wil je een andere kleur voor de titels van je website? Klik dan op het vakje achter H2 Tekst kleur;

Stap 8: Kies nu de kleur die je wilt gebruiken en het wordt gelijk zichtbaar in het voorbeeld op je website;

Stap 9: Ben je klaar met het wijzigen van de stijl, dan klik je op Publiceren en het wordt voor je aangepast op de website.

Veel succes!