Een out of office bericht instellen bij Versio

Gewijzigd op Ma, 21 Aug, 2023 om 4:18 PM

Een out of office bericht vertelt aan anderen dat je niet in de gelegenheid bent e-mails te beantwoorden. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn wanneer je een paar dagen op vakantie bent. Het instellen van een vakantiebericht is snel gedaan. Lees hieronder hoe je deze aanmaakt.

Inhoudsopgave

Een out of office bericht aanmaken

Om een out of office bericht aan te maken, dien je eerst toegang te hebben tot het E-mail Beheer van het controlepaneel.

1. Klik op vakantie berichten en vervolgens op stel vakantie bericht in;
  2. Kies hier het e-mailaccount waaraan je het out of office bericht wilt toevoegen;
  3. Voer het onderwerp, de start- en einddatum en het vakantiebericht in;
  4. Klik op aanmaken. Je out of office bericht is ingesteld!

Het wijzigen of verwijderen van out of office berichten

Alle out of office berichten vind je onder E-mail Beheer > vakantie berichten. Selecteer het bericht dat je wilt verwijderen en klik op verwijderen. Een bericht kan worden gewijzigd door te klikken op wijzigen. Nu kun je jouw bericht wijzigen.