Domeinen van geroyeerde registrars verhuizen naar Versio

Gewijzigd op Vr, 2 Aug om 4:40 PM

Als een registrar zijn verplichtingen niet nakomt, zal SIDN de registrar royeren.Alle domeinnamen die bij de registrar zijn ondergebracht worden dan registrarloos. De houders van deze domeinnamen krijgen hiervan bericht en kunnen dan hun domeinen ergens anders onderbrengen.

Voor het verhuizen van zo'n domeinnaam is geen verhuiscode nodig. Je kunt op de verhuispagina geentoken invoeren waar je normaalgesproken de token zou invullen. De domeinnaam zal dan zonder token worden verhuisd.