Verhuiscode van een domeinnaam bij Versio

Gewijzigd op Vr, 9 Aug om 9:22 AM

Met een verhuiscode kun je een domeinnaam verhuizen. In dit artikel leggen we uit hoe je aan die code komt. Een verhuiscode heet ook wel verhuistoken, autorisatiecode of EPP code.

Inhoudsopgave

Bij .nl, .com, .net, .info, .org, .biz, .eu domeinnamen

Voor deze extensies vind je de token in het klantenpaneel. Klik links op Domeinnamen en daarna op Overzicht. Je ziet dan een lijst met je actieve domeinnamen. Klik op de pijl naast het domein. Op deze pagina vind je de code van je domeinnaam.

Voor een .be domeinnaam

Ga naar http://dns.be en zoek de domeinnaam op. Onderaan kun je vervolgens de code op laten sturen. Je ontvangt deze dus per mail.

Andere extensie

Neem dan contact op met de helpdesk van Versio.