Oude website nog zichtbaar na verhuizing bij Versio

Gewijzigd op Vr, 9 Aug om 9:46 AM

Soms kun je nog steeds de oude website te zien krijgen na een verhuizing. Vaak zijn dan de nameservers nog niet ingesteld. In dit artikel bespreken we hoe je dit oplost.

Webhosting

Stel de nameservers van je pakket in voor jouw domeinnaam. Je kunt daar meer over lezen in dit artikel.

VPS

Als je een eigen server (VPS) hebt kun je de nameservers instellen met behulp van dit artikel.

DNS beheer aanzetten en IP adres instellen

1. Het is nodig om je DNS beheer in te schakelen in je klantenpaneel
  2. Ga in deze omgeving naar Mijn producten;
  3. Kies voor Webhosting en dan Overzicht;
  4. Klik op het vergrootglas voor het gewenste pakket.

NB: Vervang tevens ieder IP-adres dat je ziet met het IP-adres van jouw server.