Controleren of mijn nameservers goed ingesteld staan bij Versio

Gewijzigd op Wed, 21 Feb 2024 om 01:57 PM

Er zijn verschillende websites beschikbaar waarop gecontroleerd kan worden of de nameservers goed zijn ingesteld. Het beste is om dit bij de register na te kijken. Hieronder vind je een aantal van de meest gebruikte extensies.

Inhoudsopgave

Meest gebruikte extensies

Via onderstaande links kun je bij jouw register nakijken of de gameservers goed zijn ingesteld.

DNS check

Je kunt op deze website een DNS check uitvoeren om te zien of de nameservers goed zijn ingesteld. Ook kun je met deze website andere DNS informatie opzoeken.