Waar vind ik de verhuistoken/EPP code van mijn domeinnaam bij Versio

Gewijzigd op Mon, 14 Aug 2023 om 10:46 AM

Met een verhuistoken/EPP code kun je een domeinnaam verhuizen. Lees hieronder hoe je aan de verhuistoken/EPP code komt.

Inhoudsopgave

Gaat het om een .nl, .com, .net, .info, .org, .biz, .eu domeinnaam?

Dan vind je de token in het klantenpaneel. Klik links op domeinnamen en daarna op overzicht. Je ziet dan een lijst met je actieve domeinnamen. Klik op de pijl naast het domein. Op deze pagina vind je de verhuistoken/EPP code van je domeinnaam.

Gaat het om een .be domeinnaam?

Ga naar http://dns.be en doe een 'whois' van de domeinnaam. Onderaan kun je vervolgens de EPP code op laten sturen naar de licensee.

Gaat het om een andere extensie?

Neem dan contact op met de helpdesk van Versio.