Sitebuilder van Versio: je eigen website maken in een handomdraai

Gewijzigd op Mon, 14 Aug 2023 om 09:59 AM

Voor sommigen is alleen al het idee van een website maken heel intimiderend. Hoe maak ik een website? Wat zijn de kosten om een website te maken? Waar moet ik allemaal aan denken? Alleen dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met onze Sitebuilder bouw je snel en gemakkelijk een goede, responsive website. Je hebt de keuze uit 140 designs en maar liefst 2 miljoen stockfoto’s. Zo vind je heel gemakkelijk de stijl die bij je past.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Hieronder hebben we alle voordelen van Sitebuilder voor je op een rijtje gezet.

Inhoudsopgave

1. Onbeperkt aantal pagina's
  2. Geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop
  3. Ideaal voor het opzetten van een goede webshop
  4. Integratie met social media
  5. Je eigen website maken? Versio helpt!

1. Onbeperkt aantal pagina's

Met Sitebuilder kun je een onbeperkt aantal pagina’s ontwerpen voor je website, die je uiteraard zelf kunt vormgeven. Wil je een omvangrijke webshop maken? Of misschien liever een weblog met veel foto’s of een slideshow die je makkelijk uploadt en bewerkt? Dit is allemaal geen probleem. Sitebuilder biedt alle hulpmiddelen waarmee je zelf je unieke platform kunt creëren. Uiteraard kun je in een later stadium ook gemakkelijk nieuwe pagina’s aanmaken, zodat je website meegroeit met je onderneming of project.

2. Geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop

Google indexeert eerst jouw content op de mobiele versie en vervolgens op de desktopversie van jouw website. Een mobielvriendelijke website is dus heel belangrijk! Veel internetgebruikers zoeken tegenwoordig informatie met hun mobiel of tablet. Het is daarom noodzakelijk dat je website aan die behoefte voldoet. Ook hier springt Sitebuilder op in. Zo is je website hiermee volledig responsive, ongeacht welk apparaat een bezoeker gebruikt. Vanuit de editor kun je bekijken hoe je site op een desktop, mobiel en tablet eruitziet, voordat je deze met enkele muisklikken publiceert.

3. Ideaal voor het opzetten van een goede webshop

Wil je online jouw producten verkopen? Het maken van een uitgebreide webshop is geen enkel probleem met Sitebuilder. Je kunt hierbij gebruik maken van meerdere betalingssystemen, zoals iDeal, SOFORT, Bancontact/Mister Cash, PayPal, Creditcard, automatische incasso en bankoverschrijving. Snel, moeiteloos en makkelijk. Je ontvangt ook een gratis SSL-certificaat van Comodo. Zo is je website ook bereikbaar via HTTPS, wat wel zo veilig is.

4. Integratie met social media

Wil je je doelgroep zo optimaal mogelijk bereiken? Zorg dan voor gedeelde content op social media. Niet alleen door jezelf, maar ook door anderen. Hiervoor ben je bij Sitebuilder tevens aan het juiste adres. Sitebuilder biedt social media-integratie met onder andere Twitter, Facebook en LinkedIn. Ook Google Maps kun je makkelijk integreren.

5. Je eigen website maken? Versio helpt!

Voeg Sitebuilder toe aan je domeinnaam en wij koppelen jouw domein aan Sitebuilder. Meerdere domeinen doorverwijzen mag natuurlijk ook. Hierna kun je zelf één of meerdere e-mailaccounts aanmaken en beheren. Jouw e-mail is ook beschermd tegen spam met een uitgebreide spamfilter van SpamExperts. Zo heb je Sitebuilder, webhosting en e-mail onder één dak. Daarnaast profiteer je van automatische zoekmachine-optimalisatie, zodat alle grote zoekmachines je website, webshop of weblog ook daadwerkelijk kunnen vinden. Kom je er niet helemaal uit? Versio heeft een uitgebreide handleiding voor je die handig kan zijn bij het maken van je eigen website. Daarnaast staat ons supportteam 7 dagen per week voor je klaar. Ben je al wat meer ervaren? Duik dan met Sitebuilder vooral ook in de HTML en CSS van je website.

Wij helpen ondernemers graag verder in deze onzekere tijd van het coronavirus. Daarom geven wij onze Sitebuilder nu een jaar lang gratis met actiecode: STAYIN. Zet hiermee jouw website, webshop, weblog of andere creatieve online platform op.

Overtuigd en zie je een gratis website maken helemaal zitten? Ga dan direct aan de slag!